Uniform

“Mama, Papa, mag ik een uniform hebben?” Het is een vraag die je zoon of dochter reeds stelde of die binnenkort komen zal. Waarom dragen wij een uniform? Hoe ziet het eruit? Waar kan je zo'n ding kopen? Hoeveel kost het? Enkele vragen waar wij graag op antwoorden.

Waarom?

Ons chiro-uniform is een uitdrukking van onderlinge verbondenheid. Waar je ons ook tegenkomt, op straat, tijdens een vakantie ergens in de Ardennen, je kan ons aan onze kledij herkennen. Onze chirokledij is bovendien een uitdrukking van gelijkwaardigheid. Wij zijn daarom ook voorstander dat al onze leden een uniform hebben. Daarom kunnen onze leden bij het inschrijven ook meteen een pull en/of T-shirt kopen aan een maatschappelijke prijs. Meer info hierover geven wij u graag bij de inschrijvingen van het nieuwe Chirojaar.

De T-shirts en pulls zijn dit jaar in de handen van leidster Hanne.

Indien jullie pulls of T-shirts doorheen het jaar willen bestellen of vragen hierover hebben mag je altijd contact met haar opnemen. Aankopen gaat ook altijd voor de mooie prijs van €10/t-shirt.
​Ook hebben we een donkerblauwe pull van Chiro Engroli zelf. Deze is te verkrijgen voor €15 op onze chiro zelf.

Wil je meer?

Een volledig uniform bestaat uit broek of rok, een T-shirt en een hemd. Er bestaan ook vele accessoires, dit is allemaal  te koop bij De Banier in Hasselt. Meer info => www.debanier.be

!!! Let op deze kledij is niet verplicht, als onze leden een T-shirt en een pull hebben, is het voldoende.

http://www.debanier.be/chiro/kledij.html